maanantai 19. helmikuuta 2018

Kolme Sanaa - 3. kilpailu

Pää tuossa päivänä muutamana kehaisi, että hänpä se keksii Jutun vaikka kolmesta sanasta. Tällainen keuliminen ärsyttää jopa sopuisaa Jututtajaa ja päätimmekin laittaa kovan kovaa vastaan.

Ja ihan hyvinhän se on mennyt; toinen Kolme Sanaa-kilpailun voittajasanojen perusteella kirjoitettu kolmiosainen juttu löytyy täältä. Itse asiassa myös tällä hetkellä Lorun Loppua odottava Juttu sai innoituksensa Kolme Sanaa-osallistujan sanavalinnoista... 11.Juttu löytyy täältä.

Lukija, kirjoita kommenttikenttään kolme keksimääsi sanaa.


Mitä vähemmän sanoilla on tekemistä keskenään, sitä parempi! Näitä sanoja käyttäen Pää saa jälleen luvan keksiä uuden Jutun ja todistaa etevyytensä. Katsotaan vieläkö Päällä on luovuus tallella... Aiemmat kilpailut palkintovaihtoehtoineen löydät Kolme Sanaa-arkistosta.

Kolme Sanaa-kilpailu päättyy torstai-iltana 22.2. jolloin Nelli suorittaa arvonnan kommentoijien kesken. Voittajasanoihin perustuva Juttu alkaa maanantaina 12.3.2018.

Arvonnan voittaja ja valitut Kolme Sanaa julkaistaan perjantaina 23.2. Voittaja saa valita haluamansa palkintokirjan näistä kolmesta kirjauutuudesta:

Useita kirjoittajia: Toinen tuntematon*

Palkinnon lahjoittaa Adlibris.com*.

Jos haluat osallistua kilpailuun anonyyminä, se onnistuu oikein hyvin. Lisää nimesi kommenttikenttään tai lähetä Kolme Sanaasi minulle meilitse osoitteeseen jututtaja(at)gmai.com niin tiedän kuka on keksinyt mitkäkin sanat. Näin osaan nimetä oikean voittajan ja palkintokirja lähtee oikeaan osoitteeseen.

ONNEA ARVONTAAN!


Nyt kun pääsit keksimisen makuun, käythän myös antamassa oman ehdotuksesi käynnissä olevan Kolme Sanaa-jutun Lorun Lopuksi...