maanantai 27. marraskuuta 2017

Kolme Sanaa - 2. kilpailu

Pää tuossa päivänä muutamana kehaisi, että hänpä se keksii Jutun vaikka kolmesta sanasta. Tällainen keuliminen ärsyttää jopa sopuisaa Jututtajaa ja päätimmekin laittaa kovan kovaa vastaan.

Ja ihan hyvinhän se lopulta meni; ensimmäisen Kolme Sanaa-kilpailun voittajasanojen perusteella kirjoitettu kolmiosainen juttu löytyy täältä.

Lukija, kirjoita kommenttikenttään kolme valitsemaasi sanaa. 

 

Mitä vähemmän sanoilla on tekemistä keskenään, sitä parempi! Näitä sanoja käyttäen Pää saa jälleen luvan keksiä uuden Jutun ja todistaa etevyytensä. Katsotaan oliko ensimmäinen Juttu vain onnenkantamoinen...

Kolme Sanaa-kilpailu päättyy torstai-iltana 30.11. jolloin Nelli suorittaa arvonnan kommentoijien kesken. Voittajasanoihin perustuva Juttu alkaa maanantaina 18.12.

Arvonnan voittaja ja valitut Kolme Sanaa julkaistaan perjantaina 1.12. Voittaja saa valita haluamansa palkintokirjan näistä kolmesta kirjauutuudesta:

Max Seeck: Mefiston kosketus*
Elena Favilli, Francesca Cavallo: Iltasatuja kapinallisille tytöille*
Kazuo Ishiguro: Haudattu jättiläinen*

Palkinnon lahjoittaa Adlibris.com*.

Jos haluat osallistua kilpailuun anonyyminä, se onnistuu oikein hyvin. Lisää nimesi kommenttikenttään tai lähetä Kolme Sanaasi minulle meilitse osoitteeseen jututtaja(at)gmai.com niin tiedän kuka on keksinyt mitkäkin sanat. Näin osaan nimetä oikean voittajan ja palkintokirja lähtee oikeaan osoitteeseen.

ONNEA ARVONTAAN!

 

Nyt kun pääsit keksimisen makuun, käythän myös antamassa oman ehdotuksesi ensimmäisen Kolme Sanaa-jutun Lorun Lopuksi...

5 kommenttia:

 1. Herttuatar, helmeilevä, homejuusto

  VastaaPoista
 2. Kettu, kapina, katse.

  Terveisin Susanna

  VastaaPoista
 3. Kilpailu on nyt päättynyt, voittaja julkistetaan huomenna perjantaina! Onnea arvontaan Jonna ja Susanna!

  VastaaPoista