maanantai 30. lokakuuta 2017

Kolme Sanaa – 1. kilpailu

Pää tuossa päivänä muutamana kehaisi, että hänpä se keksii Jutun vaikka kolmesta sanasta. Tällainen keuliminen ärsyttää jopa sopuisaa Jututtajaa ja päätimmekin laittaa kovan kovaa vastaan.

Lukija, kirjoita kommenttikenttään kolme valitsemaasi sanaa. Mitä vähemmän sanoilla on tekemistä keskenään, sitä parempi! Näitä sanoja käyttäen Pää saa luvan keksiä uuden Jutun ja todistaa etevyytensä. Katsotaan meneekö Päällä sormi suuhun...

Kolme Sanaa-kilpailu päättyy torstai-iltana 2.11. jolloin Nelli suorittaa mahtipontisen ja spektaakkelinomaisen arvonnan kommentoijien kesken. Voittajasanoihin perustuva Juttu alkaa maanantaina 20.11.

Arvonnan voittaja ja valitut Kolme Sanaa julkaistaan perjantaina 3.11. Voittaja saa valita haluamansa palkintokirjan näistä kolmesta kirjauutuudesta:
Palkinnon lahjoittaa Adlibris.com*.

Jos haluat osallistua kilpailuun anonyyminä, se onnistuu oikein hyvin. Lähetä Kolme Sanaasi minulle meilitse osoitteeseen jututtaja(at)gmai.com niin tiedän kuka on keksinyt mitkäkin sanat. Näin osaan nimetä oikean voittajan ja palkintokirja lähtee oikeaan osoitteeseen.

ONNEA ARVONTAAN!

Nyt kun pääsit keksimisen makuun, käythän myös tekemässä oman ehdotuksesi Lorun Lopuksi...

8 kommenttia:

 1. Roskapussi, avaruusasema ja kissa (koska yksi karvainen kaveri pitää löytyä joka tarinasta 😁 )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katri Sisko, olet _niin_ asian ytimessä..! :D

   Poista
  2. Hei, tämä olisi myös loistava Loppu Lorulle!

   Poista
  3. Heliumpallo, perunankuorimaveitsi, sublimaatio

   Poista
  4. ... Sublimaatio..? Lähdit sitten Ganesha helpolla liikenteeseen. Omg... :D :D

   Poista
 2. Paraabeli, piano ja polyyppi.

  - twitter: @arren_z

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen Kolme Sanaa-kilpailu on päättynyt ja arvonta alkaa... Voittaja julkaistaan heti huomenna perjantaina aamuvarhain.

  ONNEA ARVONTAAN!

  VastaaPoista